Synego Slide ablakprofil

Tapasztalja meg a könnyedség új dimenzióját.

Végre vannak olyan tolóajtók, amelyek könnyedén, néhány egyszerű kézmozdulattal nyithatók és csukhatók.

Az ablakváltozat pedig maximális rugalmasságot biztosít a lakótér kialakításánál.

Fedezze fel a modern építészeti lehetőségeket és az innovatív térkoncepciókat. A SYNEGO SLIDE profilrendszer tolóablakai és -ajtói meg fogják győzni.

A belső és a külső tér elegáns összekötése

Jobban használható lakótér

Ingatlana tervezésekor – akár új építésű épületről, akár felújításról legyen szó – jobban hasznosíthatja a teret, és modern lakáskoncepciót valósíthat meg. A toló­ablakok helytakarékosan nyit­hatók, és lát­ványosan kötik össze a belső és a külső teret. Természetesen a SYNEGO SLIDE profilcsalád meggyőző könnyed­sé­gé­vel.

 

Mindenütt tökéletes megjelenés

A kialakítási lehetőségeket az opcionális körbefutó kasírozott falc teszi teljessé – ablakai és ajtói így egységes meg­jelenést nyerhetnek.

 

Több mint 400 ki­alakítási lehetőség

A KALEIDO COLOR program szín- és felületváltozatok óriási választékát kínálja. Így a homlokzatot és a lakóteret saját ízlése szerint formálhatja.

 

Élvezze az új könnyedséget.

A SYNEGO SLIDE innovatív záródása csupán egy kézmozdulatot igényel. A tolóajtók és tolóablakok teljesen új, különösen könnyű és felhasználóbarát működtetését teszi lehetővé. A nyitás és a zárás szinte magától történik, minimális erőkifejtéssel lehetséges.

A tolószárny az innovatív zárómechanizmus hatására egyenletesen a kerethez nyomódik. A körbefutó tömítéssel együtt nagyfokú tömítettség jön létre – ami a csapóesőnek is ellenáll.

A SYNEGO SLIDE a legjobb műszaki paramétereket nyújtja.

Tapasztalja meg egy mindenre kiterjedően összehangolt rendszer jellemzőit.

Jóleső meleg

A régi ablakok a lakóépületek energetikai szempontból leggyengébb pontjai. Rosszul szigetelnek, és műszakilag többnyire már jócskán el­avultak. A következmény: a drága fűtési energia az ablakokon keresztül kárba vész.

Ezzel szemben a SYNEGO SLIDE tolóajtók és -ablakok ki­váló hőszigetelő tulajdon­ságukkal minden kétséget eloszlatnak. A hő­át­bocsátási tényező Ud akár 1,3 W/(m²K). Az energia­veszteség minimalizálódik, így a meleg a helyiségekben marad.

 

Csendes otthon

A már bevált SYNEGO alap­profilrendszerhez hasonlóan a SYNEGO SLIDE eseté­ben is hang- és hő­szigetelt üvegek használ­hatók. Ez nem­csak az energia­hatékonyságot fokozza, hanem a zajt is kint tartja.
A rendszer ezzel javítja az élet­minőséget, hiszen akár 43 decibellel csökkenti a zajt. Ez 20-szoros zajcsökkentésnek felel meg.

 

Nagy ellenállás csapó­esővel szemben

Az innovatív SYNEGO SLIDE zárószerkezet gondoskodik a toló­szárny rá­szorításának egyen­letes eloszlásáról. Ezáltal a körbefutó tömítés tökéletesen felfekszik – és kiválóan ellenáll a csapó­esőnek.

 

Garantáltan

A REHAU okos megoldásai megnehezítik a betörők dolgát.

Biztonság RC 2 ellenállási osztályig

Az RC 1 ellenállási osztályú ablakok a betörés ellen csekélyebb védel­met nyújtanak, így viszonylag rövid idő alatt le­küzdhetők. Magasabb ellen­állási osztályoknál ezzel szemben jóval több idő és mindenekelőtt szerszám is szükséges. A SYNEGO SLIDE toló­ajtókkal és -ablakokkal RC 2 ellen­állási osztály is elérhető.

Betörők célzott elriasztása

A keretbe beépíthető REHAU Smart Guard Alarm modul észleli a betörőket, és aktívan elriasztja őket, még mielőtt kárt okoznának. Ha komolyra fordul a helyzet, akkor rádión keresztül működésbe lépteti a riasztóprogramot.
Opcionális okosotthon-bekötéssel egyedi riasztóprogramokhoz.

 

Okos térformálás

A SYNEGO SLIDE, mint ablakváltozat, sok fényt és rugalmas ki­alakítási lehetőségeket kínál. Helytakarékos, könnyen mozgatható, és elegáns látványosság a lakótérben.

Helyezze el bútorait saját ötletei szerint. Hagyja a növényeit az ablakpárkányon, miközben kinyitja az ablakot. Élvezze a rugalmasságot, és hasznosítsa az ablakok előtti helyet.

A SYNEGO SLIDE ablakváltozata egészen új szabadságot ad a lakó­tér kialakításában. Ezt a fallal párhuzamosan nyíló, a helyiségbe be nem lógó szárnyak teszik lehetővé.

 

Fenntarthatóság a gyakorlatban

A REHAU nemzetközi tevékenységet folytató vállalatként kiemelt felelősséget vállal az emberekért és a környezetért. Állandóan optimalizáljuk erőforrás-felhasználásunkat, valamint gyáraink és termékeink energiahatékonyságát. Az EcoPuls termékcímkével ellátott REHAU ablakprofilok már most 40-75%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaznak, és ezáltal pozitív ökológiai lábnyomot képviselnek.